WESTLAKE TIRES LEVERERAR TILL 3000 DSV TRAILERS

Tyskland (3 mars 2017). Som den enda originalutrustningskomponenten kommer Westlake-däcken att passa däck på 3000 DSV-släp och fortsätta att expandera på OE-marknaden för flottorna i Europa under det kommande året.

Sedan början av år 2015 har DSV beställt 3000 trailers från Schmitz Cargobull AG, en berömd tysk tillverkare av påhängsvagnar, släpvagnar och lastbilar. Trailerserna har levererats successivt och volymen av uppföljningsordern kommer också att behandlas kontinuerligt de närmaste två åren.
År 2017 började ZC Rubber, den största däcktillverkaren i Kina, samarbeta med Schmitz Cargobull AG och DSV, och fortsätter att leverera service till dem med premiumdäck.


New Westlake däck, inklusive WTM1, WTR1 och WTL1, är de versioner som har utvecklats och de olika storlekarna 385/65R22.5, 385/55R22.5 425/65R22.5 445/65R22.5 har valts för Schmitz och DSV till möta deras olika behov.
"Vi är stolta över att Westlake-däcken möter Schmitz Cargobull AG och DSVs strikta krav på däckkvalitet: hög körsträcka och slitstyrka. Vårt företag kommer att vara engagerade och fortsätta att göra framsteg inom FoU och producera mer prestandadäck för specifika marknader", säger företaget.
Samarbetet mellan ZC Rubber, Schmitz Cargobull AG och DSV överensstämmer dessutom med företagets affärsstrategi som ZC Rubber inledde för ett år sedan, nämligen att expandera OE-marknaden i Europa. "Vi kommer också att förbättra försäljningskanalen och vidareutveckla OE-marknaderna och betjäna fler stora flottor för att uppfylla deras olika krav."

Taggar: SENASTE NYTT