• HEM
  • NYHETER
  • Senaste Nytt
  • DSV förstärker sitt strategiska partnerskap med ZC-Rubber

DSV förstärker sitt strategiska partnerskap med ZC-Rubber

September 2020 - DSV Road Holding NV förstärker sitt strategiska partnerskap med ZC-Rubber genom ett exklusivt distributörskap för Westlake Tyres i Norden.

DSV Road Holding NV har tecknat ett 5-årigt avtal med ZC Rubber Group Co. för exklusiva distributörsrättigheter gällande försäljning av Westlake-däck i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Under 2016 förvärvade DSV Road Holding NV de exklusiva distributionsrättigheterna för Westlake Tyres och har erbjudit ett brett utbud av lastbils-, buss- och släpvagnsdäck genom några av deras strategiska partners och deras lastbils- och släpverkstäder i Skandinavien. Detta framgångsrika partnerskap har nu förlängts med fem år.

Flemming Steiness, direktör, DSV Road Holding NV kommenterar: ”Att utvidga samarbetet mellan DSV och ZC Rubber Group Co. är ett stort steg framåt för att skapa ett större värde för vår flotta. Under de senaste fem åren har vi sett fantastiska resultat i Westlake-däckens prestanda och har nu utrustat alla våra 9000 trailers med Westlake. Vi är mycket nöjda att fortsätta detta solida strategiska partnerskap och ser fram emot de kommande fem åren ”.

Ge Guorong, vice VD, ZC Rubber säger: ”ZC Rubber Group Co. ser fram emot det förnyade partnerskapet med DSV Road Holding NV. Som gör det möjligt för oss att växa i Skandinavien via deras olika strategiska kanaler. Vårt mål är att öka försäljningen i Europa och bygga upp en stark närvaro i de nordiska länderna ”.

Under de senaste åren har Westlake-varumärket boomat på den internationella däckmarknaden och är på god väg att bli det föredragna däcket för dem som är involverade i transportindustrin.

Förra månaden lanserade Westlake sin nya serie GENERATION II PREMIUM lastbilsdäck WSA2LT, WSA2, WDA2LT, WDA2, WSM2 och WDM2 för den europeiska marknaden. Denna regummeringsbara linje är särskilt utformad för europeiska transportörer som letar efter bra kilometerprestanda samt optimalt värde och livslängd i ett däck.

Taggar: SENASTE NYTT